Що буде, якщо стерти контент та налаштування на iPhone?
Усі налаштування (у тому числі налаштування мережі, словник клавіатури, налаштування розташування та конфіденційності та карти Apple Pay) будуть видалені або скинуті до стандартних налаштувань. Дані та медіафайли при цьому не видаляються. Скинути налаштування мережі. Видаляються всі налаштування мережі.
Що губиться при скиданні налаштувань?
Під час скидання настройок видаляються всі дані.
Що дає скидання всіх налаштувань на iPhone?
Зазвичай скидання пристрою призводить до втрати всіх даних. Однак, якщо перед скиданням зробити резервну копію через iCloud або iTunes, ви зможете відновити всі дані після очищення телефону.
Що робити після скидання до заводських налаштувань iPhone?
Декілька способів відновити дані після скидання налаштувань на iPhone:
- Відновити із резервної копії iCloud. …
- Відновити із резервної копії iTunes. …
- Використовувати програмне забезпечення для відновлення даних iPhone.